Call centar: 08:00 - 16:00

O proizvodu

Lubrisyn je kvalitetno brzo rješenje

Obnovite zdravlje zglobova s prirodnim suplementima LubriSynHA

LubriSynHA je u porodičnom vlasništvu, a osnovao ga je Dr. Steven Allday, renomirani lekar specijalizovan za negu zglobova. Dr. Allday je nastojao zaštititi zglobove na sigurniji i manje invazivni način od injekcija ili štetnih lijekova. LubriSynHA je bio njegovo rješenje. Tečna formula se lako uzima, a rezultati se vide za manje od nedelju dana. LubriSynHA je takođe dostupan sa MSM-om, LubriSynHA Plus, za dodatnu podršku zglobova.

Dostupan sa i bez MSM-a
LubriSynHA ima dvije formule dostupne za naše klijente, LubriSynHA, naš pouzdani dodatak HA visoke molekularne težine, i LubriSynHA Plus, obogaćen MSM-om koji dodatno cuva zglobove smanjuje upale I ubrzava oporavak. Naša originalna formula je apsolutno dovoljno efikasna za sve slučajeve bolova u zglobovima i prevenciju. LubriSynHA Plus je formulisan za osobe koje su ukljucene rigorozne treninge i jednostavno osećaju da im je potrebna dodatna podrška vezivnog tkiva.

Potpuno prirodan proizvod
Sinovijalna tečnost, sastavljena od hijaluronske kiseline, radi kao prirodni jastuk unutar zgloba. Starost i ozljede mogu uzrokovati razgradnju ove tekućine i dovesti do bolova u zglobovima. LubriSynHA radi na obnavljanju sinovijalne tečnosti i prirodnom ublažavanju bolova.
Siguran proizvod
Naša pouzdana formula je visoke molekularne težine i bioidentična onome što tijelo prirodno proizvodi i stoga nema nuspojava. Mnogi, ako ne i svi, lijekovi na tržištu koji se prepisuju protiv bolova mogu imati dugoročne štetne reakcije.
Brza apsorbcija
LubriSynHA se apsorbira u ustima i gornjem dijelu gastrointestinalnog trakta i ide direktno na upaljena, bolna područja. Za razliku od tableta ili praha, naša pouzdana tečna formula se brzo metabolizira i rezultatie je moguce vidjeti vec kroz 7-10 dana.
Doziranje
Preporučujemo ljudima da uzimaju jednu (1) supenu kašiku oralno tokom prve nedelje, a zatim dve (2) kašičice kao dozu održavanja nakon toga. Rezultati mogu varirati i možete uzimati više po potrebi, od 1-3 male kasicice dnevno.